Chef Levi
Ik stel mij graag even aan u voor...
CHEF LEVI
Opgroeiend met mijn Nederlandse familie in Bhutan (Azie) ontwikkelde ik mijn interculturele smaak.
Op 16-jarige leeftijd verhuisde ik naar Amsterdam en begon met koken in een restaurant met 2 Michelin sterren, @Sambhoud Places met Chef Moshik Roth. Hard werkend en snel lerend wist ik dat ik mijn grote passie had gevonden, koken.
Ik heb gewerkt in verschillende topkeukens in Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland en Nederland en ik raakte gefascineerd door wereldse smaken en keukens. De afgelopen 10 jaar ontmoette ik nieuwe culturen, ontdekte nieuwe technieken en combineerde moleculair koken met klassieke en oude tradities.
De laatste 2 jaar werkte ik als Chef op luxe boten, varend op de middelandse en carribische zee. Ik leerde koken op het hoogste niveau, met passie, flexibiliteit en de allerbeste ingredienten. Als chef creeer ik nieuwe composities en ontdek nieuwe producten.
Mijn passie voor koken motiveert mij om me te blijven ontwikkelen, met de focus op de beste smaken en de beste eetervaring.