chef Max

 
 

Ik stel mij graag even aan u voor...

Met Deliziamo is mijn droom werkelijkheid geworden. Of we nu voor een bedrijf een zakelijke lunch serveren, een familiediner verzorgen of voor een bedrijf van 200 mensen een volledig evenement organiseren, het stemt me gelukkig. Ik heb nog nooit iets mooiers mogen doen dan dit: lekker koken voor anderen en alles tot in de puntjes verzorgen. Mensen laten genieten.

Mijn passie voor lekker eten en koken zorgde er voor dat ik op mijn veertigste mijn commerciële baan vaarwel zei en mijn hart ging volgen. Ik wilde me het ambacht van kok eigen maken. Tot op het hoogste niveau.

Mijn afgeronde opleiding aan de Cas Spijkers Academie is daar een voorbeeld van. Dat het echt een ambacht is, weet ik inmiddels uit ervaring. Bij Landgoed Duin en Kruidberg, met hun brasserie, banqueting en sterrenrestaurant “Vrienden van Jacob”, heb ik op alle niveaus ervaring opgedaan.

 
 

Bel +31 (0)6 5180 6877 voor meer informatie.

De ingrediënten worden met zorg door onze koks geselecteerd

Door de creativiteit van onze koks blijven zij zich culinair ontwikkelen.

 
Snelle reactie op offerte aanvraag. Goede informatie en duidelijke offerte. Afspraken correct nagekomen. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Lekker gegeten, prima service. Zullen zeker nogmaals gebruikmaken van de diensten van Deliziamo! Ga zo door.
— Fernanda van de Goor, Bussum, 12 oktober 2015